Wie is Charlotte

Ik woon in het bosrijke Huis ter Heide, ben getrouwd met Stephan we hebben twee kinderen, Merel en Thomas.

Na mijn studie rechten heb ik in het bedrijfsleven diverse rollen gehad. Van account management tot consultancy. Een rode draad daarbij was het bedrijfsbreed optimaliseren van de manier van werken. Het succes was wisselend en ik herkende steeds meer de menselijke struikelblokken. Heel interessant en dus ging het roer om.

Sinds 2009 help ik als enthousiast trainer en coach mensen en teams vooruit om effectiever en met meer energie hun werk te doen. Ik geef inzichten en creëer bewustwording over keuzes, waarbij ik het ook graag praktisch houd. Er vult zich een handige tool-box om de regie weer of meer naar je toe te trekken en een werkleven te creëren waar je blij van wordt. Een deel van de methodieken die ik inzet komt uit Amerika, waar ik van 2011 tot 2017 heb gewoond. Een bijzondere en verrijkende ervaring, die mij nog meer helpt om de verbinding te maken. 

Ik geloof in de kracht van zelfsturing, met focus op zowel resultaten halen als doen wat past.

Connectie met sport

Sport is van jongs af aan een vast onderdeel van mijn leven. Dat begon op de tennisbaan, waar wij als gezin altijd te vinden waren. Eindeloos oefenen, spelen en lessen om de slag te pakken te krijgen. ‘Doorzetten en gaan’ kreeg ik mee.

De twee jaar hockey tijdens mijn studententijd bleek niet mijn ding. Net als in mijn werk, sport ik graag zelfstandig en toch samen. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet actief bezig ben. Al tientallen jaren bezoek ik de sportschool, waar ik mezelf graag uitdaag en mijn grenzen stretch. Ook wandel ik dagelijks, waarbij ik fanatiek minimaal 10.000 stappen per dag zet. De mooiste wandeltochten maken we tijdens onze rondreizen met de camper, waarbij ruige berggebieden mijn favoriet zijn. Die kracht van de natuur is super inspirerend!

Expertise binnen Het Zakelijk Sportseizoen

Persoonlijk leiderschap, persoonlijke effectiviteit, timemanagement, teamcoaching, individuele coaching, werkgeluk