Sluit je aan

De ontwikkelmarkt verandert. Van 1 of 2x per jaar een dag naar continue aandacht voor ontwikkelen. Hiermee gaat ontwikkelen passen bij de huidige manier van werken, zoals Agile en Scrum.

Natuurlijk zijn we daarom doorlopend op zoek naar professionals, die mee willen helpen om deze manier van ontwikkelen DE nieuwe standaard te laten worden in ontwikkelend Nederland.[1

Van de oude site gepakt, stond op zich goed. Graag jullie aanvullingen

Trainen

Kijk hieronder welke vorm van samen­werking bij jou past!

Als zelfstandig freelance trainer, -coach of -adviseur, ben je goed bezig. Je hebt je eigen opdrachten, je eigen KvK-inschrijving en wilt dat ook zo laten. Natuurlijk sta je altijd open voor meer werk en andere opdrachtgevers. Je bent op zoek naar een platform waar je jouw expertise kunt laten zien. En je wilt dit graag doen via een groep mensen die dezelfde drive en insteek hebben als jij.

Herken jij je hierin? Ben je er klaar voor om ontwikkelen in het bedrijfsleven opnieuw vorm te geven? Meld je dan aan voor onze groeiende pool van freelancers. We werken graag met je samen!

Als zelfstandig freelance trainer, -coach of -adviseur, ben je een topper. Je hebt natuurlijk je eigen opdrachten en haalt je eigen werk binnen: jouw ondernemende spirit zorgt daar wel voor.

En toch mis je iets. Je werkt al vele jaren alleen en wilt weer wat nauwer met anderen samenwerken. Jouw ontwikkeling en groei staat op een te laag pitje en je wilt weer in beweging. Jouw expertise kan beter benut worden, maar je mist het raamwerk om dat te doen.

Herken jij je in één of misschien wel alle punten? Wil jij voorwaarts, in beweging, met behoud van jouw volledige zelfstandigheid? Wil je gebruik maken van een sterk, geregistreerd merk? Ben je er klaar voor om ontwikkelen in het bedrijfsleven opnieuw vorm te geven? Laat je expertise groeien en geef jezelf een voorsprong op weg naar nieuwe avonturen en successen. Meld je dan aan en wordt licentiehouder bij Het Zakelijk Sportseizoen®.

Jouw ondernemende geest en inzet hebben je ver gebracht. Als zelfstandig trainer, coach of adviseur blink je uit in jouw expertise en heb je al vele mooie stappen gezet. Toch is ècht ondernemen een spannend proces: de sprong wagen om alles op alles te zetten, een bedrijf te bouwen, mensen misschien wel voor je te laten werken, risico aangaan. Iets houd je tegen, want alleen is ook maar alleen.

Zoek jij een plek waar je kunt bouwen aan je eigen bedrijf? Waar je niet meer alleen, maar samen met anderen kunt groeien, sparren, leren en successen kunt vieren? Waar je synergie vindt om dat waar jij goed in bent, groter te laten zijn dan jijzelf? En waar je waardevol onderdeel kunt zijn van een bewezen formule?

Laat hieronder je gegevens achter en kom in contact met ons. Samen onderzoeken we dan of Associate Partner bij Het Zakelijk Sportseizoen® jou brengt waar je naar zoekt. We kijken uit om kennis te maken en bij te dragen aan jouw volgende stap!

Maak hieronder kennis met het team van Het Zakelijk Sportseizoen®.