Wil jij ook werken aan de sportiefste ontwikkelmethode van Nederland?

Sluit je nu aan bij Het Zakelijk Sportseizoen

Continu ontwikkelen, de nieuwe standaard!

Duurzaam ontwikkelen vraagt tijd en aandacht. Het is een continu proces, net als in de sport. Wil je dat jouw trainingen en coachingstrajecten echt impact en resultaat hebben? Bouw samen mee aan de nieuwe manier van ontwikkelen, ontwikkelen zoals we dat ook in de sport doen.

 

Hoe is Het Zakelijk Sportseizoen ontstaan?

In de sport vinden we het normaal om elke week één of meerdere keren te trainen, met elkaar te reflecteren en nieuwe afspraken te maken. Niet alleen op de inhoud, maar juist ook op gedrag, leiderschap, feedback, communicatie en andere vaardigheden. Waarom zou dit niet in het bedrijfsleven ook mogelijk zijn? Wij vinden van wel, daarom willen wij, samen met jou de manier hoe we in de sport ons ontwikkelen, ook in het bedrijfsleven laten toepassen.

Continu ontwikkelen
net zoals in je sport!

Duurzaam ontwikkelen vraagt tijd en aandacht. Het is een continu proces, net als in de sport. Je wil dat jouw trainingen, coachtingstrajecten en ontwikkelprogramma's impact hebben. Het levert op alle fronten meer en beter resultaat. Meer erkenning en energie. Wil jij 100% resultaat uit je ontwikkelprogramma? Bouw samen met ons mee aan de nieuwe manier van ontwikkelen in het bedrijfsleven.

Team van specialisten

Niet iedereen is overal even goed in. Verdeel de krachten, gaat uit van iemands talent, passie en vaardigheden. Daar geloven wij ook in binnen Het Zakelijk Sportseizoen. Iedere trainer, coach of expert heeft zijn eigen aandachtsgebied waarin iemand uitblinkt. Hierin accepteren en respecteren wij onderling elkaar dat de een ergens beter in is dan de ander en vanuit hier werken wij met elkaar samen.

Net zoals in een sportteam heeft iedereen zijn eigen expertise en opereert men als 1 team.

Welke expertise breng jij mee?

Onze werkwijze

Trainen

01.

Trainen als een sportteam

We zorgen dat ontwikkelen onderdeel is van de dagelijkse praktijk, zodat er minimale druk is op de dagelijks gang van zaken. Waarin je niet buiten maar juist in de praktijk werkt, reflecteert, leert, traint en successen viert.

Vieren

02.

Praktisch toepasbaar

We maken het behapbaar, met concrete praktijkvoorbeelden. Alles wat we bespreken, kunnen de deelnemers gelijk toepassen in het werkveld.

Evalueren

03.

Intensieve begeleiding

Net zoals in de sport levert een structurele aanpak voor groei en ontwikkeling. Door intensieve en actieve begeleiding zorgen we samen voor die groei en ontwikkeling.

Sluit je aan bij Het Zakelijk Sportseizoen?