Het team achter Het Zakelijk Sportseizoen

Met Het Zakelijk Sportseizoen® hebben de oprichters -Constant, Reinier en Peter- hun gezamenlijke passie voor sport en ondernemen gecombineerd. Voor dit driemanschap is sport geen doel an sich, maar een middel om doelen te realiseren.

Sport is een ‘way of living’ bij Het Zakelijk Sportseizoen®, en de teamontwikkeling, teamcoaching en organisatiecoaching programma’s zijn daar geen uitzondering op. Om MKB Nederland klaar te maken voor de toekomst, trekken deze drie musketiers dagelijks ten strijde met dynamische teamtrainingen, ingestoken vanuit de ontwikkelingsmethoden uit de sport.

Wat is de overeenkomst tussen finance, hospitality en golf?

Dat zijn de door de praktijk geverfde mannen van Het Zakelijk Sportseizoen…

Reinier

van dieren

Na zijn bachelor aan de Hotelschool Den Haag werkt Reinier bij bekende namen zoals Hilton en Ricoh. In zijn vrije tijd verruilt hij zijn stoel als trainer en manager voor een pianokruk. Spelenderwijs ontdekt deze musicus dat er meer muziek in training en coaching zit. Dus ontwikkelt Reinier zich als trainer gespecialiseerd in team- en leiderschaps-ontwikkeling (o.a. DISC en MBTI gecertificeerd). Fun fact: tussen de bedrijven door fietst hij in 2011 in recordtijd van 100 dagen 14.000 km Australië rond. Evenals Bach (componist/ dirigent/ musicus) is deze oud-Hotello lekker veelzijdig.

Peter

van weel

Na zijn studie bedrijfskunde en projectmanagement maakt Peter een vliegende start als consultant, teamleider bij o.a. Arcade en ING. De ene na de andere business strategie en efficiency slag rolt uit zijn mouw. Omdat zijn passie niet bij, maar bij mensen ligt kiest deze bankman ervoor om anderen in plaats van zichzelf vooruit te helpen. Talloze studies later is Peter helemaal in control als effectiviteits-coach bij Het Zakelijk Sportseizoen. Ook voor organisatie- en team coaching is Peter de man. Tenminste, als hij niet in z’n trainingspak ergens op een hockeyveld staat.

Constant

Smits van Waesberghe

Constant heeft het als golfer tot in de top van Nederland geschopt. Van golf alleen kun je helaas niet leven, dus combineerde hij een bestaan als topsporter met het coachen van golfers. En zo blijkt dat mensenwerk hem nader aan het hart ligt dan sport. Na een gedegen opleiding stort hij zich helemaal op Personal Coaching. Voor wie zich afvraagt of Constant nog altijd voor een lesje golf te porren is? Die moet ik helaas teleurstellen. Echter, geleerde lessen uit golf draagt hij nog steeds in zijn dagelijkse praktijk als ondernemerscoach over, dus sla je slag.

De teamspelers

Alle professionals in het team van Het Zakelijk Sportseizoen® werken binnen hun eigen vakgebied volgens onze ontwikkelmethode. Op basis van de behoeften en ontwikkelvraag stellen wij de ideale groep specialisten voor jullie samen. Net zoals een sportteam een hoofdcoach, keeperstrainer en fysiotherapeut heeft bestaat ook onze organisatie uit verschillende experts. Dit zijn de teamleden van Het Zakelijk Sportseizoen®.