Van start af aan winst behalen …met ons trainingsaanbod

Ons aanbod bestaat uit drie verschillende klassiekers waarmee je als ondernemer een compleet sportseizoen kunt samenstellen. Het trainingsschema: frequentie, lengte, duur, locatie, tijd heb je zelf in de hand. Desgewenst zijn onze drie classics onderling goed te combineren. Ook is het mogelijk om ontwikkelprogramma’s met aanvullende modules uit te breiden. Trainen is immers maatwerk. Maar of je nu bij ons een organisatie-, team- of een individuele training doorloopt, het rendement is altijd ace. Onze leertrajecten hebben één grote gemene deler: het in beweging brengen van mensen. Ieder traject wordt dan ook afgetrapt met een sportieve activiteit. Niet het klaslokaal, maar het sportveld is ons speelveld.   

Met de hele organisatie doorgroeien

Wat is het leerdoel van organisatieontwikkeling? Doelen stellen en behalen.

 • Cultuur en identiteit van bedrijf verhelderen en aanscherpen;
 • Gezamenlijk het speelveld bepalen: vaststellen van helder, inspirerend kader.
 • Eigenaarschap en draagvlak creëren. 

 De voordelen van deze trainingen? Een organisatie die loopt als een goed geoliede machine.

 • Positionering van de hele club: duidelijke onderlinge rolverdelingen.
 • Slag- en veranderkracht: van woorden naar daden.
 • Mensen vinden, (ver)binden en behouden.
 • Van huidige naar gewenste organisatiecultuur.
 • Eén gezamenlijk doel vertalen naar missie, visie.

Succesvolle teamtraining

Wat zijn de leerdoelen van onze teamtraining?

 • Intappen op elkaars kwaliteiten.
 • Common ground creëren: gestructureerd, bewust en constructief communiceren.
 • Werkafspraken en processen stroomlijnen.
 • Resultaatgerichte doelen stellen en behalen

Wat zijn de resultaten van onze MKB-teamtrainingen? Een team als een lean machine.

 • Optimale reactiesnelheid: een wendbare en vindingrijk team.
 • Meer rendement uit expertise en talent.
 • Duidelijke (gedrags)afspraken en ownership.
 • Positieve sfeer en vlotte samenwerking.

Persoonlijke ontwikkeltrajecten & individuele coaching

Coaching

Van ondernemen naar leidinggeven

Overzicht in het veld, de juiste beslissingen nemen, ultieme balbeheersing -dat is de definitie van een topvoetballer. Maar hoe definieer- ontwikkel en benut je een pallet aan talent? Leer loslaten, start met delegeren en ontdek hoe je met de HELE CLUB het beste spel kunt spelen. Dit ontwikkeltraject is een zoektocht van goed naar beter, best. Ondernemen kun je als de beste, aansturen gaat je -met wat coaching- ook goed af.   

Het werkende leven is vaak een rollercoaster van hoogte- en dieptepunten. Steeds vaker zijn issues en vraagstukken zoals een burnout, stress- vermoeidheidsklachten, keuzestress onderdeel van deze duizelingwekkende ride. Mental coaching zorgt voor meer ups-dan downs en geeft je persoonlijke en werkende leven een duwtje in de juiste richting

Trajecten

Ons high potential ontwikkeltraject is de F1-wagen onder de bolides. Met dit traject koers je in de zesde versnelling op een leidinggevende positie af. Want waarom langzaam rijden met een snelle auto, als je een coureur in de dop bent?…

Geef vorm en inhoud aan je leidinggevende rol. In het leven van een voetballer telt één ding: beter worden. Scoren begint echter met inspireren. Dit traject haalt niet alleen het beste uit jezelf, maar tilt het hele team naar een hoger plan.

Of je nu droomt van een bestaan als superman, topman of manager? Wij laten je graag doorgroeien tot ieder gewenste vakvolwassen professional. Met een studie en het nodige talent op zak ben je hard weg, maar een persoonlijk ontwikkeltraject gericht op soft skills en hard skills brengt je geheid een deurtje verder.

Word een meester in leiderschap. Iedere grootmeester was ooit een beginner! Sterke schakers hebben een duidelijk doel voor ogen, overzien de gevolgen van iedere zet. Leiderschap nemen over jezelf en je eigen gedrag, dat is waar het ook bij persoonlijk leiderschap om draait. Om je team te inspireren is ownership, reflectievermogen, daadkracht onontbeerlijk. Maak een reis door verschillende leiderschapsstijlen en zet daarna je eigen koers uit.

Onze open trainingen

Een samenwerking met Netherlands Business Academy en mogelijk met STAP-BUDGET.

Meer rust, overzicht en effectivitet op jouw werkdag

Wil jij beter overzicht in je prioriteiten krijgen? Meer rust en overzicht hebben? Je beter kunnen concentreren? Volg dan de training time management!

Energieker, effectiever en gestructureerder vergaderen

Wil jij dat jouw vergaderingen gestructureerd, energiek en met resultaat verlopen? Deelnemers betrokken zijn, op tijd aanwezig zijn en voorbereidt? Volg dan de training vergadertechnieken!